20-08-10

Elfstedentocht

elfstedentocht.jpg

Wie droomt er niet van om ooit nog eens langs de Fryske Alvestêden (Friese Elfsteden) te rijden om het felbegeerde kruisje te bemachtigen! Het is nu tijd om dromen werkelijkheid te laten worden. Nee niet door de schaatsen onder te binden maar je luchtgekoelde volkswagen te starten en mee te rijden met deze schitterende tocht!

It giet oan op 17, 18 en 19 september 2010!

De locatie is camping Mounewetter in Witmarsum waar iedereen vanaf 12:00u welkom is om met zijn luchtgekoelde auto en tent oid een plekje te zoeken op de mooie camping! FF gezellig bijkletsen en wat moed indrinken voor de tocht der tochten die staat te wachten. Er is een snackbar aanwezig op de camping voor de verzorging van de inwendige mens! Zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent voor de briefing om 19:30 op vrijdagavond, het routeboek en bescheiden wordt dan doorgenomen!

Zaterdagochtend kun je uitslapen wel vergeten want we moeten rijden! Vanaf 8 uur gaan we van start! Op naar de eerste stempelpost! Er zijn tevens ook enkele stempelposten bij VW dealers. De stempelposten moet je binnen bepaalde tijdsgrenzen passeren, net zoals bij de echte elfstedentocht. Uiteraard is dit allemaal makkelijk te halen want het is vooral geen race! Zaterdag gaan we de noordelijke route rijden. Na de laatste stempelpost is het de bedoeling dat we rond 5 uur weer op de camping zijn. En dan? Lekker barbequeen met z'n allen! Daarna gaat de rock coverband Lechery een spetterend optreden verzorgen in de feestzaal, WE WILL ROCK YOU!!! Zie ook http://www.lechery.nl

Na al dit feest zijn we weer fris en vrolijk om zondagochtend achter het stuur te kruipen en te genieten van al het moois wat zuidelijk Friesland biedt. We hebben weer mooie stempelposten, laat u verrassen! Het is de bedoeling om rond 3 uur in de middag weer terug te zijn op de camping voor de prijsuitreiking zodat de zuidelijkere bezoekers van het evenement nog tijd hebben om huiswaarts te keren.

Camping en prijzen:

Weekend (2 nachten) 10 euro per auto, 25 euro per persoon

Voorbeeld: Auto met 2 personen kost dus 10+25+25=60 euro

Dit is inclusief de barbeque, routeboek, touristenbelasting etc, kortom thuis blijven is duurder!

Kinderen tot 12 jaar gratis, wel graag vermelden bij opgave.

honden toegestaan mits aangelijnd!

Eventuele dieetwensen ivm barbeque aangeven bij opgave.

Opgeven kan vanaf nu, wees er snel bij want er kunnen slechts 100 equipes meedoen, dus schrijf je direct in! Ga naar inschrijven op http://www.rumoh.nl/keverclub/index.php?item=elfsteden-ri...


Wilt u langer blijven? Dat kan, de camping heeft een speciaal tarief voor de keverclub leden in de periode van 11 tot 25 september rondom het evenement voor slechts 5 euro per persoon per nacht inclusief touristenbelasting! Als u van deze aanbieding gebruik wilt maken geef het dan aan op het bestelformulier bij opgave.


Help ik wil niet in een tent (of bus)! Dan kun je overnachten in het naastgelegen park it Fliet waar 8 persoons huizen staan met 4 slaapkamers, kosten 292 euro voor een weekend (€292/8=€36,50 p.p.), deze huizen moet u zelf boeken via http://www.zoekenboekonline.nl, selecteer bij ' waarheen?' Witmarsum, dan ziet u alle huizen van het park.

sponsoren en links:

de camping: http://www.mounewetter.nl

vw dealers: http://www.vandenbrug.nl en http://www.bourguignon.nl

Friesland Kevers: http://www.frieslandkevers.nl

Barbeque verzorgt door: http://www.slagerijpalswagenaar.nl

Reclame verzorgt door: http://www.vedia.nl

de band van zaterdagavond: http://www.lechery.nl

De commentaren zijn gesloten.